Emmas fest del 1 :)

I går var det dax för Emmas fest 🙂 Och jag visste ju redan innan att den skulle bli sjukt uppstyrd då jag jobbat med henne och event. Samt att hon varit här och hämtat lite material!

Därför måste jag dela upp inläggen för det är så mycket att skriva om, dessutom tog jag knappt några bilder i går så måste låna lite av andra bloggare 🙂

Börjar med det som serverades till dryck, Mulderbosch rosé och jag måste säga att jag är positivt överraskad. Ni som känner mig vet att jag bara dricker det ljusaste roset och avstår gärna de härligt hallonröda. Mer detta var super gott, rekommenderas varmt!
Att jag dessutom även vann en flaska i tävlingen samt två Riedel glass gjorde det ju inte bättre 🙂 

Det var alltså tväling och JAG vann 🙂 Vann massor med fina saker men visar de i ett senare inlägg.

Temat var Rosa, OF COURSE när det är Emma och här hade hon verkligen gått all in. Nu har jag lånat bilder från JESSICA. Hon är grym på att ta fina bilder!!Till den goda rosen severades pastasallader 🙂

Till efterrätt jordgubbar, vaniljglass och en helt vansinigt god chokladkaka som jag bara måste få recept på? EMMA??

Och under hela kvällen massa gotti snacks 🙂

Under förkvällen, som jag tyvärr missade då jag kom lite senare pga att jag hade klass så hade hon hyrt in en trubadur, Mattias Nylander. Det är han vi hade på SSS eventet samt han som producerar Yaz låtar. Han är så jäklar bra så ska ni ha en bra trubadur TA HAN!!

Så när jag kom var alltså middag och mingel precis slut och tävlingarna började 🙂

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *