Vilken jävla resa!

Sitter i repan på hotellet nu. Framme på Jamaica! Resan hit alltså, skjut mig! Eller ge mig en jävligt stark drink haha! Drack precis upp en och hon som serverade sa inget, hon sa bara ”välkommen till Jamaica, here is a welcome drink”. Börjar känna mig snurrig så det var nog alkohol i den…aja, tackar o tar emot en liten berusning i repan då 🙂

SHIIIT! Nayomi drack ur den! Haha hon kommer ju sluddra snart! Helt oskyldig kan jag säga!!! Tänk om jag varit gravid…de typ informerar inte. Ok inte i Sverige nu. Kontrollen finns inte i detta land 😉

Nä hörni. Åkte 11.00 från hotellet och är framme 16.30. Jamaica ligger 1.45h med flyg från Miami…så sjukt lång tid det tar ändå.

Vi blev precis inhysta på VIP arean så detta blir intressant!

Sen till poolen o beachen för ett skönt dopp efter resan idag.

See U….!

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *