Skenhippa för Johanna :)

I dag mötte jag upp 9 härliga brudar vid 9:30 i hammarby sjöstad 🙂 Vi hade planerat en skenhippa… en skenhippa är en fejk möhippa! Bruden ska tro att det är dax men det är det inte… så strax innan 10 stormar vi upp till henne och ringer på.

När hon öppnade skrek vi HIPPA!!! Med oss hade vi massa gotti så lagade vi brunch 🙂

Fina Johanna som ska gifta sig 🙂

Äggröra, vegitariska korvar (i stället för bacon) Smootie och american pancakes 🙂 Och Bubbel… jag höll mig till juice i dag!

Efter brunch fick Johanna tala om vilka detaljer som var kvar så vi kunde hjälpa henne, de mesta var såklart redan klart! Sedan blev det provsminkning av bruden och vi fick även se hennes AS snygga bröllopskor från Jimmy Choo. Jag dog typ för att de var så jävla snygga!!

Efteråt gick alla hem… hehe… man vet aldrig när vi kommer igen 😉

Jag åkte till Liljeholmstorget och införskaffade mig det ABSOLUT tråkigaste inköpet i år… en skrivare… men fasiken vad nödvändigt.. denna är grym! Trådlös så den står i garderoben.

Lite snabbt handlande på Ica och sen en present till Emma som fyller år i morgon… hur svårt är det inte att handla till någon som har typ ALLT? Och då jag varit helt borta i två veckor har jag inte ens hunnit tänka på det, trist men det blir något iaf, man kommer inte tomhänt 🙂

Nu står potatisen i ungnen, hungrig redan.. bara för att vi åt så konstig tid… men men…

Kvällen blir myyyyyyyys 🙂

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *