4 juli på Miami Beach!


Ikväll har jag upplevt kaos och party på sjukaste nivå! Massa fylla som gör att jag blir påmind om att ”alla inte ska dricka alkohol” för det kan inte hantera det. Det finns så mycket konstigt men ärligt att titta på vart man än ser. 
Kul att se hur amerikanerna är så patriotiska och älskar allt som har med USA att göra och såklart PIZZA! 

Kön till ”pizza on the beach” är alltid minst 10 meter utanför butiken! 


Fourt Lauderdale där jag är just nu, det visar sig vara ett skönt häng här. Jätte bra strand, rent överallt och så gillar jag atmosfären, eller jag tror det är så att jag gillar den amerikanska sköna öppenheten och hur det bara är och lever och deras sociala grej. Helheten typ! 
Träffade på en annan familj som visade runt oss på ikväll. Så skoj! Från ikväll

Shopping har man hunnit med åxå 🙂


Imorn drar vi till Jamaica! Måste bara älska kulturen där hehe, Bobban here I come 🙂
 

Alltså min dotter ligger med sin padda o hörlurar o kollar på Success med Samir för 111 gången. Hon sjunger med och är så trött så hon sluddrar nu.
Det låter typ: ivällll bi dje suicceesss å di hedå!
Det är vad man hör!

Jahhapp. Dags att sussa då! Jetlag…

Nu somna hon med musiken på högsta. Mammas flicka
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *