JAG GJORDE DET :) :) :)

Jag gjorde det…. jag bokade resa till New York 🙂 13-21 juli är jag där… ska verkligen bli sååååååå kul och jag är som ett barn dagen före julafton! Varit i New York en gång förut men de var typ 8 år sen så ska bli kul att återvända och denna gång även få träna massor 🙂

Har bokat totalt 10 klasser, 7 är klara och 3 står jag på väntelista.. men har plats 2 och 1 så tror jag kan komma med på dem ändå!! Så åker söndag och landar Usa tid 20 på kvällen, på måndag tar jag 2 klasser, tisdag 1, onsdag 2 klasser, torsdag 1, fredag 2 klasser och lördag 2 klasser 🙂 Sen har jag hela Söndag ledig och åker hem halv tio på kvällen deras tid!

Klasserna börjar 16 eller 18 så slutar man 19 el 21 så man har fortfarande hela dagen på sig och man kan göra saker på kvällarna!!

Allt gick lite fort i dag, bokade resa, fick visum på bara ett par minuter och boende är fixat… Jessica bor hos mig och tar hand om Sunis så allt känns helt perfekt!

Några av de butikerna jag INTE tänker missa när jag är i NY 🙂


Steve Madden, SÅÅÅÅÅ snygga skor 🙂                        Victorias Secret är ju bara ett måste!

Michael Kors <3 Halva priset lixom… here I come 😉

Finns många andra butiker oxå såklart, Converse och sen finns det en butik med galet snygga träningskläder men kommer inte ihåg vad den heter :p

På agendan förutom alla klasser jag ska ta står även:

Musikal på Brodway, jag hoppas att det går något bra man vill se

Picknick i Central Park 🙂

 

När jag var där senast gjorde jag alla turiskattraktioner såsom ground zero, empire state building osv så detta är inte på agendan… har iofs picknickat i central park förut men detta är bara ett måste 🙂

 

Har ni något grymt förslag på vad man inte får missa så kommentera gärna 🙂

Kram M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *