FAN INTE NU!

Så typiskt, 1.5 dag innan resan så kommer detta från ingenstans!

Har kliat i ögonen och näsan vart täppt i typ en två veckor. Tänkte det var pollen eller nåt, men nu är det jätte rött och ännu mera kli i ögonen. Tror jag fått ögoninflammation. FAN INTE NU! Jag får dra till läkaren och kolla, men jag har ju ingen tid så jag vet inte hur jag ska hinna…!

Buhuuuu 🙁 en tyck synd om Yaz dag, ser ut som jag grinat eller haft en jävligt tuff natt!

Kliar som fan…ok jag ska gå till läkaren måste gå!

Ikväll ska de packas, tvättas och fixas o donas. Får finbesök åxå, en trevlig avslutning här hemma innan jag checkar ut från mitt vanliga liv….känns overkligt att dra o vara borta så länge. Spännande att se nya världsdelar igen!

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *