Snart juli :)

Sprang till bageriet i morse när jag vaknade och köpte en nybakad fralla…. jag äter väldigt sällan bröd men nu var jag super sugen på det till frukost 🙂
Så en latte och en god smörgås sitter jag med nu!!

Jag insåg ganska precis att snart är det ju Juli, typ näste vecka… ggaaaahhhhhh, jag hänger inte med!!

I går efter Boot camp så gick jag och Jenny till sats och träna, tog en dansklass som var…. nja… sådär… inte alls bra… senare kom även Martina, vi drack lite vin och lagade mat hemma hos mig, super mysigt 🙂

Sune är lite nyfiken på vad de bjuds på 🙂

I dag ska jag in till studion igen, ska träna lite sen i kväll ska jag hem till Yasmina 🙂 Låten är klar så vi ska lyssna på den och skåla i skumpa… Laga pizza och bara umgås, snart åker hon i väg i 1 mån 🙁

Önskar er en fin dag,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *