Nu är det PARTY WOOOHOOOOO!!!!


Sååååå JÄVLA bra!!!!

Oh jag är sååååå glad 🙂 vår låt går hett och alla älskar den! Och så får jag massa fina super uber Yaz genomtänkta presenter! Underbart…tusen tack Siz, Marie o Boel
Jag är verkligen inte materialist men genomtänkta saker haha! Verkligen!!!
Jag firar aldrig min B day och anledningen är väl att jag inte ser en anledning till att fira att JAG fyller år. Lixåm so what? Egentligen…jag gillar att fira framsteg och moment som man kan blicka tillbaka till och fira framstegen på. Men idag…och på min 30 års dag när jag blev TOTAAAALT överraskad så känns det så sjukt bra!!!! Love U girls!!!! Och tack till min underbara mamma som öppnar sitt hjärta o hem för mig…

Nu är det pizza, hemlagad av syrran, champagne och massa överraskningar och kul att fira! Marie agerar champagne girrrrllll! Som i låten säger jag bara: WOOOHOOOO!!!!!! Lets Get The PARTY Started!!!!

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *