Yaz nya låt, som jag gästar lite i :)

I går efter Boot camp och klass åkte jag som sagt ut till Skarpnäck till en studio där Yasmina spelar in sina låtar… Jag skulle sätta lite text i hennes låt… och ja vänner… jag pratar, INTE sjunger 🙂 Ni som känner mig vet att jag absolut inte kan sjunga så ni kan vara lugna, hahahaha…

Yasmina är lika proffsig som vanligt och man ser verkligen att hon hör hemma bakom en mick, nu hoppas jag på att hennes vision slår in och jag kommer vara den första som står vid hennes sida och stöttar <3

Jag däremot, stel som en pinne, nervös så jag skaka som ett asplöv ser inte lika bekväm ut….

Heeeeelt sjukt hur de kan ta så lång tid… höll på till sent efter midnatt och bara en liten text jävel kan ta femhundra tagningar (liite överdrift 😉

Hade problem med en mening så vi fick till slut byta ut den…

Många skratt blev det och när vi spela in tillsammas vart det som sagt….. ja bilden får tala för sig själv…

Jag är rörd och tacksam att Yaz ville ha mig i hennes låt, hoppas de blir en hit 🙂 Om ni vill tjuvlyssna på en snutt i låten kan ni göra det här:)

Det tar ett tag till innan den kommer upp på spotify…

Hoppas ni känner beatet som jag och vill parta till den!!!

Tack för samarbetet www.mattiasnylander.se

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *