Marie dag :)

Haft en skön Marie dag i dag 🙂 Upp och stack till Naprapaten, sååå skönt nu efteråt… kom hem… kaffe på balkongen i solen, lunch sen en 20 min powernap.

Fika med en kompis innan jag stack och gjorde naglarna… har ju gjort naglar i 6 år och alltid haft fransk manikyr men de senaste två gångerna (med denna gång) har jag gått ifrån det. Det är jätte fint och jag kommer säkert gå tillbaka till fransk men just nu är jag lite trött på det. Så nu är det neutrala, ljus-ljus rosa i botten med glitter på. Desutom ser dessa finare ut längre…. med fransk så skaver det av snabbare och utväxten syns mycket mera 🙂

Efter naglarna stack jag till liljeholmstorget och kika i lite affärer, hitta såklart inget….. Sen sprang jag in och fick en tid hos frissan, 15 cm åkte från skallen 🙂
Försökte ta en bild på det men vet inte om de syns så bra..

Köpte med thaimat hem som jag precis ätit och ska städa lite nu. Kl 21 börjar Revenge och till de har jag köpt 10 st godisbitar som jag ska unna mig 🙂

En härlig Marie dag, normalt brukar den innehålla träning oxå men i dag var det ju absolut VILA som stod på schemat… i morgon kör vi igen!

Hoppas ni haft en lika fin dag som mig,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *