Älskar skitvädret just nu :)

Hej på er härliga läsare, vi bara ökar o ökar i antalet och det är så jävla kul! Tack till just DIG och ett par tusen till som daligen läser o kommenterar o delar! Har ni önskemål om blogg/inlägg så säg till!

***

Har inte gjort ett skit idag! Eller jo…umgåtts med Nayomi o slängt in lite tvätt, men thats it. Soffan o tvn har varit mina best friends idag, as skönt 🙂 Däremot finns det inte mycket vettigt på TV alltså, sjukt tråkiga program o massa repriser. Men det duger en dag som denna. 

Ska äta lite mat o gunga, sen drar jag täcket över huvet igen, så myyyysigt!

Tända ljus och mina favvo ställen i lägenheten bjussar jag på ikväll. 

Hunden är husets ståtligaste, ett minne från Budapest:

 Min mormor är alltid med mig, saknar henne så himla mkt! Undra om jag kommer likna henne när jag blir gammal?

Rökelse o Buddha inspiration känns exotiskt och sexigt, litet minne från Indonesien:

Gungstolen är det mest rustika i lägenheten, har klätt den med får…grejs…en får matta? Skitsamma ni fattar..och så en bred kudde under rumpan:

och så lite montazami inspirerat i gardinen, och mina gardiner ÄR och ska vara lite skrynkliga, det är stilen på dom. Haha, min syrra trodde jag bara inte strykt dom, jag garva på mig, skulle kunnat vara ”sanning” men då hade jag ljugit 🙂 

Ljuslyktan är grym, funderar på att ha en till i sovrummet…

har typ många fler favvon men det tar jag en annan gång.

Det får regna hur mkt som helst ikväll, underbart att kolla ut o mysa inne i värmen.
Mmm…skulle behövt en kram just nu…Nu till maten. Är as hungrig och det doftar så gott om thai maten, MUMS! 

Shit klockan är bara 19.30 o min dotter råka somna på soffan nu, stackar…jag måste fixa till henne innan jag äter, deam, får mickra maten igen…


Ha en fin kväll
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *