Sunday= Funday :)

Måndag morgon och en ny vecka 🙂 Jag avslutade min helg på bästa sätt… Mötte upp Emma för att ta oss till Junibacken och deras barnkulturfestival. Är man barn måste ju detta vara rena drömmen… allt är så fint byggt och det känns verkligen som en sagovärld!

Här posar jag och Emma lite fint, hahahaha (lånad bild från Emma)

Efteråt satte vi oss på Josefina för att planera mera event


Fortsättningsvis gick vi till Strandbryggn då magarna kurrade som tusan. Vi delade på en flaska vin som belöning
Tyvärr blev det kanske inte den bästa matupplevelsen men efter att vi sagt till hanterade Strandbryggan det på ett exemplariskt sett. De vet vad nöjd kund garanti är 🙂

Lite mys i solen som värmde helt underbart 🙂

Till sist hamnade vi på Sturehof då solen värmde och vi inte ville gå hem, mina glasögon gick såklart sönder (5e gången tror jag så börjar bli less på dem) men då hade Emma ett par extra från Prestige som jag kunde låna 🙂

Bumsade i säng strax efter nio, nöjd och glad över alla planer vi har 🙂

Kram,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *