Kniven i ryggen!

Att folk orkar. Vad mycket fritid vissa har alltså, vad mycket snack och historier. Skulle jag tjäna 1kr för varje lögn och skitsnack så skulle jag inte behöva gå till jobbet mera! Haha helt otroligt! Tyvärr är det familjen som gör detta, ja alltså med tanke på alla kusiner jag har så är ju min familj stort, så kniven i ryggen har man fått….

Lämnade landet idag, lugnet och tupp jäveln som jag ville halshugga kl 04 på morgonen! Tillbax till stan och all hets trafik, det är blinda OCH döva bakom ratten i detta land. Jag skulle vinna i en ”köra rätt” tävling här, fast jag kör dåligt, erkänner, har brist på tålamod bakom ratten, är färgblind och fattar inte alla skyltar.

Men maten här! Oh lord ge mig en till mage, kan ju inte sluta äta! Allt är gott, allt är friterat, dränkt i socker eller vitt. Bröd till allt, pasta och sötsaker. Mums. Får köpa en burka, det enda jag kommer passa i efter denna resa 😉

Imorgon drar vi till medinan, shoppa och göra det sista. Ännu en ledig dag, sköööönt!

Bilder från idag

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *