På landet – i Afrika

Efter 4 år har det hänt massor här, allt är klart med bygget och det är riktiga landet nu, utan byggdamm o tegelstenar överallt. Jag är imponerad av stället, det är typ 1.6 hektar odling, apelsiner, lime, citron, äpplen…you name it, det finns allt! (ca 16.000 kvm alltså)

På väg dit, öde…

Jag, Nayomi o faster Fawzia, och en gris…

Massa djur överallt, ankor och hundar o hästar delar på gården. Jag måste ta lite bilder så ni ser, just nu orkar jag knappt blogga. Är utmattad av dagens ”hårda” liv på landet och besöket på beachen. 

Har ett updrag här tror jag, hitta nytt hem till 2 hundar, köpa en större fågelbur + en kompis till pippin i buren här, och ta fast alla 8 kattungar som springer runt, jag vill gosa med varenda en, det är sjukt söta men skygga o för snabba för mig.

Söta, 19st bebis ankor, änder, kycklingar, vet ej vad dessa heter haha

Katter överallt på gatorna, hundar också, det bara finns men ingen som bryr sig. Inte riktigt samma tänk som hemma. 

Tunisien alltså…Nordafrika, känns som man åker tillbaka 30-40år i tiden, fast det ändå är modernt och så, men allt är så annorlunda och kaotiskt. Maten är underbar, strander hos oss fantastisk och typ helt tom, jätte rent o fint vatten, kallt dock, säker under 25 grader, burrr…landkrabba…

Måste vila, är på semester, vägrar vara trött 😉

Kram

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *