Provfilmningen klar :)

Upp alldeles för tidigt i morse…. uscha… mötte Yaz för att ta oss ut till frihamnen för provfilmning..

Det bjöds på kaffe och Yaz är huuuur lugn som helst 🙂

Jag däremot är så nervös att jag mådde bajs ett tag… detta är inte min grej, det är Yaz som ska stå på en scen… synas och få uppmärksamhet.. jag är bakom kameran, roddar och ser till att alla har det bra 🙂

Först blev det en intervju där de ville veta saker om oss, hur vi känner varann… jag fick säga Yaz egenskaper och hon mina osv… under detta blev vi FILMADE!! De ända jag kunde tänka på var: KOLLA INTE IN I KAMERAN!!! men självklart råkade jag göra det :p

Efter intervju blev det provspela, framför kameran… kan inte säga exakt vad vi fick göra då det är hemligt men vi fick lossas göra det som vi om vi kommer med får göra fast en light version… kan meddela att det är pengar med i gamet 🙂

Tycker faktiskt det gick riktigt bra, SVIN kul var det 🙂

Till sist fick vi ytterligare ett test, då jag och Yaz inte fick sitta tillsammans… De sållar verkligen ut sina deltagare 🙂

Nöjda gick vi därefrån iaf, och riktigt kul hade vi så kommer vi inte med var det värt det ändå…. veckan innan midsommar får vi veta, så om ca 2 veckor bara 🙂 Håll tummarna!

Yaz byter skor, man vill ju vara snygg man ska provfilmas.. hahaha, kan meddela att fötterna inte syntes 🙂

//M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *