Jag kommer smälta bort eller bli tokig!

Min lilla globetrotter som bara njuter av att få resa. 
Inga större bekymmer eller krav, ur skönt!

Framme hos familjen, resan gick jätte bra! Nu hos min tjocka släkt som lagar så jäkla god mat!!! Om jag bodde här skulle jag bli så fet, allt är gott och deras baguetter alltså OMG släng mig i väggen vitt bröd 😉 så tur att jag inte bor här…

Här sitter Nayomi, Amad och min farmor inför middagen

Min favoriträtt är den svarta soppan

Close up, den är typ svart, mörk grön, kött och lagerblad, resten vet jag inte men den smakar gott…doppar bröd i den

Imorgon kommer det vara 36 jävla grader!!! Jag kommer bokstavligen smälta bort, vet inte om jag gillar men får väl hänga i poolen o havet. Annars blir man inlåst hemma under ACn och då kommer jag bli helt tokig.

Så ja du…uttråkad redan haha! Hmmm det blir en intressant resa detta. Älskar att träffa släkten o därför åkte vi hit. Imorn vill jag till stan och se lite turister. Här hos släkten i Tunis blir man utstirrad och smygfotad. Jag är iallafall med min prinsessa i 5 dagar nu, hon vill redan hem, pussss…..

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *