Dags att packa o dra igen!

Imorgon ska jag jobba halva dan, sen drar jag med familj till Tunisien. Ska träffa pappa o släkten. Blandade känslor över detta, har så mycket på jobbet och hinner inte med det jag vill privat, men klart kul att resa igen. Dock får jag lite panik över det just nu!

Kolla in värmen, oh my g!

Det var typ 4 år sen sist jag var där. Nu blir det häng o chill på pappas gård, i stekande hettan! Hoppas han fyllt poolen! Annars blir det beachen, bara vi får vara IFRED från alla arabkillar!!! Det kan vara en pest om det är respektlösa…!

Bara hem o packa igen då. Köpa presenter och handla lite godsaker, typ hushållsost, Kalles kaviar, lakrits, knäckebröd. Sånt som inte finns där så pappa kan ha ngt gott att knapra på sen 🙂

Måste kolla att hans wi-fi funkar på landet. Annars blir det kris haha!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *