Vändning…

Så konstigt hur livet bara kan vända, på en dag typ. Reflekterar och tänker tillbaka på bara för två månader sen…. när jag hade en fast anställning, en trygghet i det och varje månad kom det in pengar på kontot. Men hur mådde jag?

Jag har fortfarande inte skrivit om det, jag vill men kan inte berätta allt… jag respekterar min förra arbetsplats, de var ett bra företag med bra företagsmiljö osv… men jag mådde inte bra. Tror aldrig riktigt någon förstod att jag mådde så dåligt jag gjorde… om det berodde på arbetet i sig eller att jag kommit till en punkt i livet där kropp och knopp bara sa NU RÄCKER DET vet jag inte. Mina närmsta vänner bad i stort sett mig i slutet att sluta… de såg min lidelse.

Jag tog ett val, ett val som kom att bli sååååå rätt… jag mår så mycket bättre i dag igen, näää jag har ingen lön som kommer varje månad den 25, jag har inte den tryggheten längre men jag har tryggheten i mig själv. Jag kämpar varje dag men jag är övertygad om att jag kommer klara det. Ser värdet i att må bra, göra det jag tycker om mer än att kunna köpa de där nya fina skorna, eller väskan… vändningen!

Det skär fortfarande i bröstet när jag tänker på de som inte stöttar mig i detta, de som står mig nära och som tycker jag gjort ett misstag 🙁 De som borde backa upp mig har nästan vänt mig rygger….. man ser i sådana här situationer vilka som verkligen bryr sig om en.

 

Oj vad långt detta inlägg blev från början, jag fick radera en del 🙂

De jag vill säga är: TRO PÅ DIG SJÄLV!!! ingen vet hur du egentligen mår, alla har en historia (jag skulle kunna skriva en hel bok om min uppväxt och min historia, ingen skulle tro mig ;(  så behandla alla som du vill bli behandlad. Respektera varje indivit för du vet inte vad just denna kan komma att lära dig!!!

God natt,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *