Nya hemsidan klar….

….. eller ja…. snart iaf 🙂

Har suttit hela kvällen och lagt in info om mig då vi tog Emmas tidigare hemsida och gjorde om, så de mesta om henne låg redan inne 🙂

Inte så lätt när man inte jobbat med de förut men tror den kommer bli bra iaf…. för er som vill sneak peaka lite kan göra de här, då ser ni oxå att vi har ett namn 🙂 EM Event heter vi!!

Smart som jag är så lyckades jag somna nu på kvällen en halvtimme så jag komme säkert vara klarvaken hela natten… Gaaahhhh, ska upp 8 i morgon sen blir jag kvar i studion då vi har uppvisning 19 :/ Skit nervös… jag kan inte koreografin så om jag inte hinner öva i morgon så tror jag tyvärr att jag kommer få avstå 🙁

Aja… nu ska jag jobba vidare 🙂

God natt,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *