Hey Broadway and Centralpark!

Ja hörni, ni som sagt att jag kommer älska NY, ni har delvist rätt, men faktum är att det känns nästan som jag varit här förut. Skit skum känsla, som att vara hemma, runt hörnet…men klart jag GILLAR!!! Det är grejer överallt och man är i ett flow av konstant rörelse. Jag sticker inte ut och är inte konstig i denna stad. Jag är anonym o smälter in, det är helt perfekt för mig 🙂
 
Köpte nya skor från mitt favvo ställe: Steve Madden, sköna o sexiga. Klackarna i taket ikväll! Eller inte haha! Vi har bestämt att vi ska äta o ta en barrunda, ”ta det lite lugnt”
Har typ gått fem hundra mil idag, shoppat, sett Centralpark, alla möjliga kända gator o gallerior och bara gått massor. Jag gillar att gå o titta så det är perfekt för mig! 
 
Kan inte få nog av snygga  tegelhus och brandtrappor, kan se mig själv sitta vid ett öppet fönster och titta ut, dricka vin och blogga. Lite carrie lixåm, men Yaz in the NY city hade suttit fint där uppe.
 
Mina nya Steve Madden, mina gamla gick sönder just här så passade på att köpa nya 🙂 kunde köpt några till, fanns såååå många fina! Vad är snyggare än höga klackar, aaaahhhh älskar!
 
Lite vin shopping på vägen hem, det hade allt!
En typisk NY scen där man ser killar spela basket i en inhängnad och deras kickers tjejer står utanför och röker cigg
Lunch i solen, glassar 🙂
Vy från Centralpark
Ett par streetdansare som showwade gärnet!
En av dom ville ha Mia, såååå mycket, men hon har ju pojkvän thiiihiiii
ML fottar oss
Jag fottar mina ben, skit tråkigt hahaha
Sa nån STARBUCKS!!!!!!! HELL YEAH!
Ett metroCard är bra att ha, köp en på vilken station som helst
Det finns allt möjligt att titta på…en som drömmer om…
Gatumusikanter överallt!

Imorgon fortsatt shopping, poolhäng o utgång. Nu måste jag hoppa i duschen och hinna ikapp tjejerna. Ha en fin fredag!  

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *