Gråtdag!

Hit eller dit? ska jag, ska jag inte? Allt bara snurrar runt i mitt huvud i dag 🙁 tråkiga nyheter har kommit på löpande band i går och i dag…. hur ska man orka när de man älskar mest inte stöttar? Hur ska man själv tro på sig själv?

Har så mycket i mig som skulle behöva komma ut, men vet inte hur jag ska hantera det… ska jag våga skriva om det på bloggen? Många skulle få en chock… hur har jag inte kunnat berätta för någon 🙁 Alla har en historia, min historia är inte speciell på något sett, många har upplevt det jag har men inte många vet. Kommer jag såra andra om jag berättar? troligtvis….

Stängt inne allt, när exploderar jag? Börjar bli trött på att bara ignorera och ta skit….

I dag har jag haft tre gråtattacker… skönt när allt kommer ut…


I dag har denna låt gått på repeat… fin som tusan!

Jag är stark, jag spottar mig själv i händerna och ger mig tusan på att klara det (som min fina vän Martina sa till mig i dag) oavsett om jag ramlar tre hundra gånger på vägen…

I dag är ingen bra dag 🙁

//M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *