När det bara känns såååå fel!

Precis kommit hem från en promenad runt Årstaviken, en prommis på ungefär 9 km från dörr till dörr. Helt underbart och fantastisk promenad i vanliga fall… men tyvärr inte denna gång. Det berodde inte på promenaden utan på sällskapet…
Asså nu kommer jag vara brutalt ärlig och jag brukar verkligen inte skriva om detta men tänkte ge er en liten rolig söndagsläsning.

Det finns någon som frågat ett par gånger om vi ska ses, jag har aldrig riktigt känt att de lockat… varför vet jag inte, kanske för att jag tänker på någon annan. Jag borde lyssnat på min magkänsla…. I dag kände jag att fan.. man måste ge alla en chans…. jag gjorde det och de var 1,5 tim pina 🙂
Redan när vi möttes upp så kände jag bara…. NOOOOOOOO, sen ängnade jag hela promenaden med att tänka ut vad jag skulle säga om denna i frånga ville typ gå och äta eller nått… vilket resulterade i att jag var inte så rolig heller 🙂 hahahaha..
Middagsfrågan kom.. men jag var ärlig…. så 1,5 tim senare var jag hemma igen…

Har ni varit på någon dejt när tiden bara går och man vill bara att klockan ska stanna och kvällen inte ska ta slut? De har jag.. och de är underbart <3

Sååååå min söndagskväll blir soffan och någon bra film, jag har fått 10 filmer från home2film så ska kanske kolla på någon där 🙂

Kram,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *