Vilken kväll!!! :)

Vilket fint event Marie o Emma fixat! Jag har tyvärr inga bilder från stället eller kvällen överlag så jag uppdaterar när det finns på Finest sen 🙂 Eller om någon smsar mig så skulle jag bli super glaaaaad!

Jag återkommer med min låt idag, LOVAR!!!

Tack Emma, Marie o Mattias, och alla andra som bidrog till ett lyckat event…! Denna fina kom upp på finest nyss, Alex, ”bloggpappan” och The Story of 2Tusen tack för allt stöd och alla fina kommentarer från igår! Det var så kul att få uppträda och köra min låt för alla! Jag återkommer m låten idag, lite senare. Just nu måste jag bara överleva…är fortfarande full lixåm, sugen på pizza! Jag börjar morgonen med en iskall Cola och försöker prata utan att sluddra. Haha! Galet!

Morgon selfie, brillorna kommer sitta kvar hahaha, är inte starkaste i stan idag, det kan jag lova 😉

Dags att köra på och njuta av det fantastiska vädret!

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *