STOP! Det räcker nu!!!!!


Inga fler tankar nu, måste sluta tänka på allt! Lätt sagt…syftar på planeringen och allt jag vill utföra/göra/uppleva.

Jag var tvungen att sätta mig ner o planera lite i kalendern, kände paniken över allt jag ska hinna med. Inte bara att datumen börjar ta slut innan semester men att allt är huller-om-buller i huvet och jag bara bokar in för mkt aktiviteter.Så nu är det STOP! Det räcker nu! Kalendern och Yaz ”vill göra dittan o dattan” stänger nu!

Om jag ska hinna ha kul oxå så behövs fler blanka dagar = spontana dagar = roligare dagar! Har lite att ta tag i när det gäller mina egna projekt, prio på det!

Måndag…ja du…redan stressad över veckan. Andas…! Så typiskt mig att bli stressad, organiserad kaos är lixåm min vardag. Men nu ska jag fokusera på att bli klar med allt jag bokat, haha, det blir intressant 😉

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *