Jag kan OM jag vill!

En nyduschad selfie! Börjar få in galoppen på selfies haha!!!

Har ni känt det förut? Den där känslan av att ”jag borde” fast….”jag måste” men….så många ursäkter att Saharas sandkorn skulle ta slut för varje ursäkt jag har!

Vad är sexigare än en välmående människa, från själen till ytan. Det är så fint när man mår bra, det syns, det känns och man utstrålar en sex-appeal! Det spelar ingen roll vad man vill uppnå så länge det är ngt positivt, det kan handla om träningsmål, utveckligsmål, utseendet eller en nytta man gör för någon annan. Bara man MÅR BRA AV DET!!!

Jag mår bra av att träna, det vet jag och det är jobbigt att inse det ibland. Som idag. Men jag körde på och kom hem efter 55 minuters styrkepass, 600 kalorier mindre, fräschare hud, mindre huvudvärk och så bra ”feel good” känsla!

Min hemlighet till dagens JAG MÅSTE! Det var när jag satte mig och kände magen puta ut! Aj aj aj! En alldeles för trevlig helg hehe! Gå och träna din lilla tjockis! Jag har hull och jag älskar det men på rätta ställen tack 😉

Nu får jag slappa. Kommer inte röra mig från soffan. För att jag KAN slappa nu…kan du? Vad gör dig snyggare, hälsosammare och känslan av välmående? Bara du vet…kick ass!

Zzzz…

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *