Jag är helt förstörd :(

Du kan skratta men jag gråter typ!!! Min iPhone är ur funktion, HELT! Jag kan inte lösen på den, jag kan inte återställa den eftersom jag måste stänga av ett program INNAN jag kan återställa den. Men det går ju inte, jag kommer ju inte in på den så hur fan ska jag kunna återställa den då? 

SUCK! Kalla det för ett litet problem men en stor del av mitt liv finns där inne i den lilla 113 grammaren (vägde den precis!)

Jag ser massa sms men kan inte läsa…

Aja, annars då? Nä men jag kan bara tänka på en sak just nu. 1400 bilder, 670 kontakter och 58 appar som troligen kommer försvinna. Och alla mina refränger jag sparat, FAN, dom åxå, kommande låtar. BUHUUUUUUU!!!!

Jag går och tröstäter nu. 

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *