Skönhetsmingel!

I går mötte jag upp Yasmina, Nayomi och Anki innan vi åkte ut till Lidingö. Emma hade dragit ihop ett skönt gäng som skulle få se och lära oss mer om bland annat Omorphia, trådning och hur man blir av med konstant huvudvärk.

Vi höll till på Lidingö Skönhetscenter

Det bjöds på vin (vilket jag ska berätta om senare i detta inlägg) och massa gottigheter som snittar, ost, kex, nötter och choklad 🙂
Det var super gott och jag kunde hålla mig ifrån chokladen…. SAY NO TO SUGER!!! Fan vad bra jag är 🙂

Ett härligt presentbord, i stället för Goodiebag så fick vi ta vad vi ville på två presentbord…. upptäcker nu att jag bara tog kort på det ena. Det andra hade massor med tvålar, tandkräm, tandborste, SB12 och plackers…. Jelena var en av sponsorerna.

Nayomi, Yaz och Anki 🙂

Härliga Anette från Victus var på
plats, lika glad som vanligt 🙂

Anette berättar om Omorphia som är fettreducering och även denna jag ska göra 🙂 Det jag tycker är viktigt att poängtera är att detta är INTE en quick fix, den gör inte att man minskar i vikt utan den formar oss. Den fungerar bäst på de som äter sunt och tränar mycket men kanske har ett ”problem” område och det inte spelar någon roll hur mycket man tränar eller äter bra så blir man inte av med ”fettet”. DÄR kan den gå in och hjälpa till. Jag har lovat att lägga upp före och efter bilder på mig sen… det ska jag göra så fort jag börjar min behandling. Det kan också vara ett bra sätt att komma igång… har du svårt att komma igång, ser inga resultat osv så kan man göra denna men den kräver att du motionerar och äter bra.

Trådning är en helt fantastisk metod, du får bort alla små hår i ansiktet. Jag har inte vågat göra detta än, det gör ganska ont men jag ska absolut prova…. man ska testa allt en gång innan man dör 🙂
Här demostreras det på Emma 🙂

Under kvällen fick man skriva sitt namn på en lapp och lägga i en skål, sen lottades vissa behandlingar ut som lite extra lyx.
Totalt tror jag det var 7 olika och som vanligt vann ju inte jag något… det gör jag aldrig men min partner in crime Yasmina vann en hemmablekning, värde 1500 från Haga kliniken. Anki kammade hem en ansiktsanalys, samma som jag gjorde för ca 2 månader sen… när man ser porer, rynkor samt hur gammal man är i sin hy. Jag vann en härlig kväll med mina dina vänner 😉

Nu till vinet… jag berättade ju tidigare i går om att jag skulle prova bag in (cook) book och måste säga att jag blev ganska imponerad, för bara 249 kr får man en boz Zinfandel som är riktigt gott. Ser fram emot att ha denna till grillen i sommar 🙂

Boxen är dessutom väldigt snygg, och plus är de två recept som man får med 🙂

Nu ska jag snart sticka och träna, sen i kväll ska jag har ett affärsmöte och sen träffa en goding 🙂

Hoppas ni får en fin dag,
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *