Så full av hemligheter, här avslöjar…


Pssssttt….

Jag ruvar på galet många hemligheter, båda bra och mindre bra. Men jag kan ju kläcka ut en bra hemlis idag som jag knappt gått ut med ännu: Jag ska ha mitt allra första LIVE uppträdande den 21 maj, ska bli så sjukt kul!!! Ska filma så får ni som inte är bjudna eller kan närvara till eventet se det ändå, snällt va 🙂

Fast om du redan hört den så kommer en till här: att jag nu skriver på min tredje låt! Tänkte mig en riktig sommarplåga som jag fått lite halvfärdigt serverat på mitt bord. Så nu ska jag ”bara” övertala Miss M om att bli involverad i den och sedan sätta igång med att göra den klar!

Jag blir så galet uttråkad när jag inte har något att göra, ibland är det jobbigt att aldrig kunna slappna av, bara mata på med nya projekt hela tiden. Fast det är väl det som får mig att komma någonstans, att träffa många underbara och ibland knasiga människor, uppleva saker och leva livet då det är det enda livet jag har, eller hur!

BTW…Åt den absolut tråkigaste lunchen nyss, ett paket kalkon, alltså hur lat kan jag vara ibland haha! Orkade inte ens gå ner och köpa mig en sallad. Satte mig med kalkonen och lyssnade på min kollega som berättade om sin dejt från helgen. Kul att dejta? Minns knappt, det var länge sen. Nuförtiden känns det så konstlat och trögt tycker jag när jag hör folk snacka om sina dejter. Kan man inte bara vara öppen och ärlig från början, är man sugen på någon så ska man kunna ligga samma kväll!!? Eller är man på väg att bli kär så ska man kanske ta det snacket i tid så båda vet och gör sedan ett val som blir bra. Jag vet inte, men låtsas man för länge så går det väl bra för den ena men inte för den andra?

Nu flummade jag iväg…som vanligt…kalkonens fel 😉

Yaz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *