Lättar mitt hjärta!

I dag ska jag möta upp Jeanette för lite lunch på stan. Hon är i Sthlm på kurs och då passar vi såklart på att ses 🙂

Ska blir så skönt att träffa henne, jag behöver verkligen prata då jag har en sten i magen 🙁 Det är så rörigt i mitt liv på så många sett och jag har svårt att se en utväg. Bland annat min familj är som familjen i ”tomten är far till alla barnen” alla är ovänner och tjaffsar med varann. Sen är det lite annat jag skulle behöva få råd och tips om, svårt när man bara står och trampar…

 

Senare i eftermiddag ska jag möta upp Emma för liten catch up i vår eventplanering och i kväll ska jag på tjejmiddag, ska bli sååååå nice och eventuellt får jag för första gången träffa lilla SALLY <3

Later,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *