Min rastlösa själ…

Just nu är jag inne i en period där jag är så rastlös i själen att jag ibland bara vill öppna upp hela mig och skaka om mig. Jag tänker för mycket och jag funderar konstant. Jag har så mycket vilja, ambition, drivkraft men jag vet inte vart jag ska börja eller hur jag ska ta vid allting…

I dag har jag varit och tränat i nästan 2 tim, as jobbigt då jag körde ganska hårt och vi körde koregorafi. Men trotts de sitter jag nu och bara vet inte vad jag ska göra, det kryper i kroppen… jag skulle behöva gå ut och springa! Hade det inte varit så mörkt hade jag gjort det, men jag är mörkrädd 🙁

Det kryper i kroppen hela tiden, värst är när jag vaknar på nätterna… de händer i bland!

Är jag understimulerad? oroad över något? Det är mycket kaos i mitt liv just nu, både bland vänner och familj men det har jag alltid så det borde jag vara van vid.

Är det dags att ta tag i de där demonerna som spökar i mig?

Saknar jag något i mitt liv?

Är jag inne i en livskris?

Trotts att jag är så här rastlös och känner mig oroad så är jag ganska lycklig, lyckligare än jag var förut… jag följde mitt hjärta, vann lycka!

Oklart inlägg… sorry!! Ska sätta på en film nu och försöka sluta tänka så mycket… sluta oroa mig! Det finns en plan för mig med…

Kärlek,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *