Yaz på en kamping? hahahaha, vilket skämt!


Fick en fråga om att åka ut och kampa och fiska i helgen. Min ena syrra är en riktig modig rejält händig kvinna, med två enorma hundar, en kille som kan brotta ner en björn och deras vilja tillsammans kan vi väl kalla dem för stålparet. Kul att du frågade siz! Jag vill bara vara tydlig med hur jag tänker, för du kommer inte vilja ha mig på denna äventyrliga resa…

För det första så älskar jag naturen och njuter gärna av den på mina premisser och på ett underlag som ger mig lite bekvämlighet. Jag drar gärna ut på en picknick eller cykeltur i naturen men på ett avstånd där jag kan, när mitt begär vaknar till liv, ta mig till närmsta butik för en Ben & Jerrys. Ett behov behöver mättas.

När någon säger att de ska kampa (camping?), fiska, grilla, jaga kräftor etc så tänker jag alltid ”ooooh så himla mysigt”! Sitta framför en tänd brasa, någon lirar gitarr, man grillar lite marsmallows och dricker en kall cider. Love is in the air lixåm, himlen är vacker och stjärnklar och när man är tyst så hör man lite fåglar och fiskar som gör några volter.

Men så ser inte verkligheten ut. Det är farligt att fiska(!) och man måste vara stark om man ska fiska upp en hel middag(!)


Jag tycker så synd om fiskarna så jag kan tänka mig att grilla mina fiskpinnar över elden bara jag slipper döda dom själv… Sen kommer kvällen och natten, när jag väl ligger där i mitt tält och är lite berusad av naturens friska luft och såklart ett par cider och ska överleva en natt i naturen. DÅ händer det!

En björn kommer att käka upp mig vilket är det mest troliga då vi sover i en skog eller nära en skog, plus att jag luktar nygrillade fiskpinnar och har lite kött på benen lixåm. Yammy, björnens första måltid efter en lång vinter i sitt ide. Hejdå Yaz….najs 2 meet u!

Om det inte finns björnar i en skog så finns det säkert en by i närheten där en psykopat växt upp och just denna natt kommer han att ta sitt första offer. Läskigt!!!

Hello Yaz, what a lovely night! 

Nej tack!

Men vi spinner vidare på ett bättre slut än björnan och psykopater…Om ingen av dom mördar mig den kvällen, så kommer det komma en svärm av myror in i tältet. Det har länge känt sig hotade och vi har faktist tagit en stor del av deras land och frihet denna kväll. Deras kompisar har trampats ihjäl och under kvällen har det samlats ihop och gjort sig redo för en massiv attack! Det kommer in överallt från alla små kryphål och nyper, biter och kissar på en. VIDRIGT!

Ni fattar inte hur myr-rädd jag är! Jag kan inte trampa på dom, jag kan inte se på dom och känner jag av lukten (myr piss) så är jag borta för länge sedan, eller hoppat upp i ditt famn för jag kan inte stå på dom överhuvudtaget!!! 

Så om inte en björn, en jason mördare eller myrorna tar livet av mig så finns det alltid ett odjur som kommer fram. MYGGORNA! Dessa små äckliga saker som låter i örat men som inte alltid syns. Det är hemska och jag är djurvän men inte myggvän. Så då är man myggbiten och har knappast kunna sova pga deras ständiga närvaro. Med min tur har en stark Malaria-mygga lyckats ta sig över Atlanten och hittat mig!

Ni fattar? Yaz + camping = not a great match...Jag är bara ärlig 😉

   


YAZ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *