Hur ska du fira Valborg?

Förstår inte riktigt grejen med Valborg? Man firar in sommaren? Våren? Eller är det bara en extra ledig dag? Som arbetstagare var det ju fantastiskt men nu när man är egen inser man ju att det inte är så bra. Jag kommer jobba på men vet ju redan nu att jag inte kommer få svar på varken mejl el telefon.

I dag ska jag äta lunch med min förre detta kollega, Niklas. Sen ska jag in till stan och träffa Emma, det går så fort nu inför den 21 maj så nu måste vi ses ofta. Två nya sponsorer fick jag in i går 🙂

I kväll träna, tänkte testa denna:

Tror inte den är så svår egentligen, dock kommer jag inte ha dessa fina linjer, jag är inte så här rörlig i ryggen…. kanske lägger upp en bild i kväll OM jag klarar den 🙂
I kväll blir det lugn, har typ ”glömt” att det är röd dag i morgon, så har inte kollat vad alla gör…
Hur ska ni fira Valborg?

I morgon har vi bokat bio, jag och Yaz… vi ska se The other Women 🙂

Hoppas ni får en fin Valborg och första Maj!

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *