Tårarna bara rinner :( kan inte stoppa dem…

Precis sett klart programmet, när livet vänder… Min bror Kent var med i det i dag. Det handlar om hans MC- olycka han i september 2010 var med om 🙁

Tårarna bara rann.. kunde inte äta min mat utan fick ställa undan den! Inte för att jag var ledsen… såklart ledsen för att han inte någonsin kommer kunna gå el springa, ledsen över att just han, en fantastisk människa fick vara med om detta hemska!! … tårarna rann av att jag är så rörd… Han är så ärlig, naket berättat och han är så öppen om sina innesta tankar. Han är ärlig om sina rädslor!

Kent och hans fru Karin 🙂

För er som missat det finns programmet på SVTPlay eller här

Nää nu ska jag samla mig och försöka få i mig min mat…. sötpotatis och kycklingfile 🙂

Kärlek,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *