Oh happy day…

Haft en riktigt bra dag i dag, mötte upp Emma i Kista vid 9. Vi började med en frukost tillsammans där vi gick igenom de sista med presentationen vi skulle presentera. Jag fick även ett positivt mejl från en av våra sponsorer, de ville vara med på eventet 🙂 SÅ kul!

Innan mötet hade Emma en Fraxium behandling, det var hennes tredje (tror jag) Det är alltså en hudföryngring.

Det känns men inte i smärta utan helt okej 🙂 Detta är något jag ska testa i höst, efter sommaren då man inte får vara i sol 🙂

Vid 11 hade vi möte med vår kund, gick jätte bra 🙂 Kändes som vi känt varann och vi var båda på samma spår vad gäller koncept så nu har vi fått ett ok så nu ska vi tuta och köra! Kommer berätta mera när det är helt klart och offentligt!

Jag kommer även göra en Omorphia (fettreducering) 🙂 En behanling man gör ett par gånger… inget kirurgiskt så inga knivar mamma 😉
Jag har ett ställe (ovanligt) där jag aldrig blir av med ”fettet” oavsett hur mycket jag går ner så sitter det en liten klump där, denna ska jag ta bort… kommer berätta närmare och även visa före och efter bilder.

Efter mötet mötte jag upp söta Lena från mitt förra jobb, vi åt lunch och skvallrade lite! Sen in till studion, mejla lite och sen har jag kört två klasser… gick så himla bra så är lite hög nu 🙂

I morgon ska jag unna mig lite ledighet på förmiddagen, ska sova ut sen kanske lite fika på balkongen. Ska få iväg lite jobb mejl på eftermiddagen och kvällen blir det träning.

Fridens,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *