I did it!!!

Klockan ringde 05.50 och jag studsade inte upp direkt, det blev mer en fyllo slowmotion ”ta dig över kanten” rörelse, ner på golvet för att krypa fram till min morgonrock och halsa en latte. Jätte lugnt på stan, solen kikade fram genom takåsarna…fantastisk morgon!

Första morgonpasset avklarat! Skulle kört själv, men de hade ingen musik på så körde pump, höll på att kräkas efter ben låten. När jag kommer hem så ligger prinsessan och sover, snarkar och klockan är 8! Jäkla unge 😉

Nu är det tajm för squat challenge i 30 dagar 🙂 dag 1 avklarad. Känns att jag måste pressa mig och köra extra hårt med träning o kost för att överhuvudtaget vara motiverad för att lyckas.

Jahhapp…vad ska jag hitta på här näst då? Kanske ta några sånglektioner!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *