Vilken dag….

Upp och hoppa i morse och drog iväg för att hämta upp Fam Osman, Siggersta gård och brunch där stod på schemat..

Måste säga att det var en stor besvikelse… de hade tuppar och getter…. thats it!!

Det roligaste att se var typ baklucke- loppisen de hade 🙂 Massor med människor som öppnat upp bakluckan och har loppmarknad 🙂

Fin miljö men alldeles för lite att göra… hade högre förväntningar…

Vi hade bokat bord på deras brunch som visade sig vara en påsklunch som dessutom kostade 100 spänn mera än vanliga bruchen, vilket de inte sa när jag ringde på morgnen och boka bord 🙁 Dåligt!! Vi avbokade på plats och drog till Nacks strand i stället och restaurang J. Deras brunch var helt ok… lite torrt.. då menar jag kycklingen, revbensspjällen och hamburgarna 🙁 Plus för deras efterrättsbord 🙂

Efteråt åkte jag förbi min faster som ville ge mig massa ägg som hon vunnit och då jag äter mycket ägg så tog jag glatt emot dom. Fick även med en chokladkaka och jag stannade en stund och pratade med henne. Hon är mycket ensam så tror hon uppskattar det.
Hem och en powernap på soffan en timme innan jag mötte upp Emma i stan 🙂

Vi satte och på fridays och drack vin samtidigt som vi jobbade…. satte ihop en presentation inför vårt möte på tisdag. Vi ska presentera ett eventkoncept och hoppas de gillar våra ideér, det gör vi iaf 🙂 Den 21 maj har vi ett stort event med massa bloggare! Hennes blogg kan ni läsa här

Organiserat kaos 🙂

Nu är jag hemma och ligger helt utslagen i soffan.. förstår inte varför jag är så himla trött hela tiden…

I morgon har jag en svensexa kl 10, sen ska jag träna lite själv och lunch med Martina. Eftermiddagen ska jag ta tag i massor med pappersarbete… 🙁 Företagsdeklaration, fakturera och fylla i obligatonspapper.. suck!!

Nää… kan man gå och lägg sig redan nu? Lägger mig nog i sängen och kollar på en film 🙂 *myyyyys*

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *