Känslor…

När man i nästan 10 dagar bara varit, bara tänkt och inte haft några svårare beslut än vilken mat man ska äta så kommer oxå en massa känslor fram….. på gott och ont!

Jag har lärt mig en sak vad gäller Spanien iaf, så nästa gång kommer jag INTE göra om de misstaget…

Har oxå funderat en del på känslor, hur man hanterar de och förvaltar dom. Jag har under senaste året ”sållat” bort människor i min krets som kväver mig. Som tar mera energi och aldrig ger tillbaka. Det är såklart superjobbigt till en början, framför allt om det är en nära vän el släkting! Men i de fall jag gjort de har det alltid resulterat till att jag mått bättre 🙂

Jag har oxå märkt att jag i vissa situationer hamnar i ”kläm”, jag försöker alltid se på situationer utifrån och objektivt… Ibland lättare och i bland svårare… Men ofta har jag fått ”skuld” för något som varit obefogat. Men mina nära skyddar jag i vått och torrt så ibland får man ta skit utan att man är ”värd” den utan för att man skyddar någon.

Hur länge ska man orka det? Ska man spräcka bubblan? Även om man vet att helvetet kommer bryta loss? Eller ska jag stå tillbaka och ta ”skit” men innerst inne veta sanningen? Kommer karma äta upp det i stället?

Har fortfarande ett par i min krets som jag sakta fasar ut ur mitt liv! Jag står hellre stark och mår bra med ett fåtal vänner än svag och olycklig med ett helt fotbollslag till BFFs 🙂

Oj….. blev ett känsloinlägg, tror jag behövde få ur mig en del!

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *