Night @ Torre!

Efter en dag vid poolen i går och massa sol gjorde vi i ordning oss för en kväll i Torrevieja… Kristina kväll började med lite tårar då hon längtade hem till barnen. Mamma och jag fick göra de bästa och trösta 🙁 lilla gumman!

Ibland är det skönt att bara gråta ut, man mår så mycket bättre efter 🙂

Taxi in och vi började längst strandpromenaden, marknaden och sen satte vi oss på en restaurang som heter Gastronomic, den hittade jag, mamma och pappa förra året. Väldigt bra mat har de 🙂

Efteråt ”lurade” Kristin upp mig i en ny karusell de hade på tivolit och jag höll på att kräka upp mina fläskfilemedaljonger som låg i magen… Hahahaha! Sen gick vi vidare ut på piren och alla pubar, tyvärr var inte så många öppna då det inte är säsong än så vi gick tillbaka till smeten. En promenad längst strandpromenaden igen innan vi satte oss och tog en drink 🙂

Avslutade på tivolit igen där jag och Kristin spelade på ett lotto… kasta ringar runt vinflaskor, sätter du någon vinner du flaskan. Jag satte en runt en roseflarra så i kväll blir det 1,2,3… fanta och Rose 😉

Nu sitter mamma och jag på balkongen och dricker kaffe, det är klarblått och tempen visar 31 (i solen dock) En heldag vid poolen idag…

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *