Hej :)

Sitter och filosofierar här på min lilla space in my head. Jag undrar vad som egentligen händer runt om i världen medan jag sitter framför datorn och knaprar in produkter och siffror dagarna långa. Shit det lät trist, så tråkigt har jag inte på jobbet, men principen är det att jag gör typ det som många andra skulle drömma om att få göra. Jobba. Vara frisk. Resa. Ha mat och tak över huvet. Jag har överflödigt med grejer, kollade igenom lite snabbt i min garderob imorse och skulle ”hitta något att ha på mig”, problemet är att det finns så mycket så jag tog bara något. Sen kommer ett mail kvart över nio om att jag ska på möte kl 10. Kul, tog verkligen på mig den pösigaste av alla myströjor jag har i min garderob. Tänkte att det är MYS fredag. Haha, idiot jag är ibland. Kostymnisse och så jag som kommer i en oversized mys tröja. Skjut mig!

Men iallafall…tacka google för att den finns o autocorrect, för annars hade mitt liv varit lite krångligare…

Jo, det jag tänker på idag är väl allmänt om hur det kommer sig att jag är jag, född i detta fantastiska (idag jävligt grå o trista) landet Sverige. Frisk (bortsett från lite osynliga sjukdomar) och har det lixåm riktigt bra. Egentligen. Jag skapar mina egna problem eftersom jag egentligen inte har några. Hur sjukt e det??!! Rynka här, cellulit där, fel skor till fel brallor etc etc…medan en annan går och letar mat i en sophög i Indien eller har precis förlorat sitt barn i malaria, eller blivit gruppvåldtagen av soldater…du fattar min grej va. Jag vet att det händer så mycket som jag inte ser eller hör och som jag faktiskt har blundat för, ibland iallafall.

Ibland får jag fnatt och sa rädda hela världen. Sen kommer bomben som säger att jag inte kan det. Ena stunden är jag redo att dra till Afganistan och rädda alla barnen, sen helt plötsligt befinner jag mig på Stureplan och dricker skumpa. Hmm, inte konstigt att jag blir tokig inombords. Har ju ingen balans i mitt huvud. Tankarna flyger och jag vill göra allt. Hinna med allt. Träffa alla. Vara snäll mot alla. Behaga alla andra och sätta mig själv i andra hand. Varför? Vet inte. Sån är jag.

Nu ska jag tagga ner. Och lukta på blommorna, haha, vem sa att ja var Ferdinand? Nu har det fastnat, tack för den haha..!

Trevlig fredag!!!

Yaz

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *