Alicante!

I dag åkte vi in till Alicante, ca 40 min från där mamma och pappa bor. Det var molnigt men väldigt varmt, ca 24 grader!

Vi promenerade längs strandpromenaden, ut på stranden och sen in mot city. Avslutade med en lunch vid vattnet 🙂 Jättemysig stad som påminner om Barcelona… nästa gång får det bli ett kvällsbesök där! Massor med stånd (marknader) längst stranden som överallt annars…

Nu sitter vi på balkongen och dricker vin, solen är framme så vi har det gött!

I kväll ska vi köpa hem pizza och bara se Lets Dance… I morgon sol vid poolen sen på kvällen ska vi ut och raj raja på stan… mer om de i morgon!

Just de… i natt vid 01:50 ringde det på dörren här, jag som sover i rummet vid dörren såg skuggor och blev då jävla rädd!! Efter att de ringt på säkert 8-10 gånger går jag upp och väcker mamma! Mamma och Kristin sover till alla ljud.. man skulle kunna borra i samma rum 🙂 Hur som… vi upp och öppnar och där står grannen under oss. De hade ingen nyckel och vi har deras extranycklar 🙂
Så i natt har jag sovit sådär…. hade lite svårt att somna efter 🙂

Alldeles nyss var de förbi med en flaska Cava som tack, söta Mattias och Cecilia!

Hoppas ni får en fin fredagskväll hemma, Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *