Whatever :)

Vaknade imorse innan klockan ringde, trött men lycklig! Tog min mobil, gjorde latte, satte mig på soffan och lyssnade på min senaste låt som jag jobbade med igår kväll. Fan vad jag älskar den! Lite kvar att putsa på den, som en färdig målning, man pillar lite med detaljer nu 🙂 sådan lycka!

Men måste erkänna. Känner mig lite missförstådd och ledsen över att vissa tycker att jag lallar runt och att jag visar ”för mycket” hud på bilderna och bloggar om dittan o dattan bla, bla, blaaa….vill egentligen säga till alla er som ser mig från ytan att ni inte vet vad som gjort mig till just MIG. Bara jag vet eller hur!!! Det handlar om att uppleva mina känslor ut till min musik och mina drag i livet, min blogg, min karriär, mina nästa steg etc…Jag lever inte alla andras liv…jag är inte den duktiga flickan som blev läkare. Jag kan inte prata franska bara för att jag gick privatutbildningar, jag är inte bra på att stava och har läst 1 bok i hela mitt liv. Listan är lång på misslyckanden, men jag ser på allt jag lyckas med istället. Jag är en tänkare och drömmare. Whatever…Om man dömer hunden efter håren så missar man hela personligheten.

Vill bara få vissa att förstå att jag gör är saker jag vill göra och uppleva, saker tycker om och känner för. Hur jag uttrycker mig är min sak. Resten är upp till dig! Känns att jag tjatar in detta ibland?! Skitsamma…!!!

Nu blir det mer musik i mina öron!!!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *