Min dröm…

Senaste veckorna har jag på nätterna drömt väldigt mycket, jag kommer ihåg dom starkt och vissa av dom är som om de vore på riktigt.. ni vet när man nästan vill ringa om kolla om de hänt 🙂

Även i natt drömde jag…. och kommer ALLTID i håg dom! De säger att drömmar är en bearbetning från dagens tankar och aktivitet… stämmer kanske till viss grad men i natt drömde jag om någon jag inte varken sett eller pratat med på nästan 3 år!

Googlade lite nu på morgonen om drömmar;

Drömmar speglar det vakna livet

Uppfattningen idag är att drömmen är resultatet av urladdningar i nervsystemet som, så att säga, ”inifrån” ger upphov till sinnesintryck via impulser till hjärnbarken. Urladdningarna är slumpmässiga, vilket ger drömmarna deras absurda, hallucinatoriska karaktär. Å andra sidan är det så att nyligen tajmade händelser eller tankar som upptar en viktig plats i individens liv, har lättast att aktiveras och tas med i drömmen. Det är därför otvivelaktigt så att drömmen delvis speglar individens vakna liv.

Jag pratade lite om personen jag drömde om i natt i går på AWn, kanske därför jag drömde om hen. Jag har nog inte bearbetat den informationen jag ganska nyligen fått reda på ang hen så det var kanske det min dröm försökte göra 🙂

 

EN annan sak…. jag tycker om någon, mer än jag trott… konstigt de där! Om han vet? Nja…. han borde fatta!

Nu ska jag ”fånga dagen” hihihi,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *