Fantastiska Onsdag!

Vaknade upp till att solen sken i ögat, lovely! Hade inte riktigt dragit för gardinen.. kanske gjorde jag det med flit undermedvetet, hur som var det fantastiskt! Hade ett stort leende på läpparna  <3

Just nu sitter jag på balkongen, datorn i knät, latten på bordet och googlar lite… det är till ett projekt jag har som komma skall.

Fick även ett samtal i går, ytterligare ett event projekt som jag kommer vara involverad i, såååå kul! 21 maj kommer det äga rum!

Sen fick jag veta att mitt och Jennys projekt kommer att genomföras till 99%, så jäkla kul! I första veckan på juli, och självklart har det med träning att göra… återkommer med de när det är 100% spikat men yeahhhh det börjar röra på sig!

 

 

Sticker ju till Spanien på tisdag och hoppas att innan dess så är iaf 2 av mina pågående projekt klara att börja jobba på! Det skulle vara skönt att veta att det kommer rulla på när man kommer hem så man med gott samvete kan ta semester 🙂

I dag ska jag nog sticka till studion till 15 och träna lite, inte helt hundra än men lutar åt det, kanske en fika med Martina innan 🙂

Kvällen är det AW och kanske middag med mina favvon från förra jobbet, ska blir så kul att träffa dom då jag saknar några av dom jätte, jätte mycket 🙁

Aja… back to business…

later,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *