Kommande projekt!

Hela förmiddagen har redan gått men jag har hunnit med massor. Har hunnit renskriva på projektplaner, utkast på en hemlig sak, beställa två olika visitkort som dimper ner precis när jag kommit hem från Spanien 🙂

Har så många projekt på gång nu men fortfarande är det hemliga saker, men såååå kul!

Känner mig som lilla h*n i båten, jag sitter på ett öppet hav och fiskar efter spännande projekt, det finns massor och skulle jag vilja skulle jag jobba 150% men det vill jag inte. Jag vill ha min lediga tid nu tills efter Spenien och jag kommer välja kvalité framför kvantitet när det gäller jobb!

Business mötet i går gick för övrigt oxå riktigt bra och den 28 april börjar vi en resa tillsammas…. 🙂

 

Ska snart kasta mig i en lunch för att sen åka på ett business möte igen… spana lite möjlighet 😉 Lovar att berätta så fort jag kan! Det är iaf om det jag berättat förut… min dröm… lite närmare är jag men ändå så långt borta!

I kväll blir det ev att hålla klass, ett vick eller så går jag och Jenny och kör på Sats! Tränas ska det iaf :p

I morgon träna själv i studion sen ska jag träffa lite kollegor från förra jobbet på AW 🙂

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *