Ny Frisyr!!!

Imorgon ska jag klippa mig! Behöver lite inspiration, går till världens bästa frisör och då kan allt hända!!! Funderar på att bli kortare bak och längre fram, ljusare, lugg eller inte? Tror inte, brukar gilla lugg i 2 veckor och sen ångrar jag mig. Inte mörkare hår nu, blek som jag är så känns det mot ljusare tider. Hår, gillar mycket hår, VOLYM! Extensions tycker jag om, det enda jobbiga är att det tar tid att läga dit och att ta bort. Sist hade jag rastafari i mitt hår, det hade lixåm växt ut för mkt och trasslat till ordentligt.

Det finns ju skit kul saker att hitta på frisyrfronten om man googlar haha!

Tadaaa

Kul färg!

Verkar som att varenda kotte ska ha Rihanna frisyren nu, nej tack inte jag

 

Ngt åt detta håll funderar jag på?

Jag i långt, extensions

Jag i lugg…

Ni får väl se imorgon då om jag blivit wild and crazy eller not 🙂

Yaz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *