Sångfågel!

Vaknar till att min sötnos sitter med sin iPad och sjunger till One Direction med fulla muggar! Bästa uppvaknandet med det trycket! Så sjukt söt…min lilla popstar 🙂

Oh det ska bli kul att få ut min låt nr2 snart! Satt m den igår och sjöng in allt. Denna gången känns det så mkt bättre med allt 🙂 Nu återstår fin fix och lite intro mm, lite magi, sen blir det fest igen, såklart!

Jag vet, låt nr 2, många undrar vad jag ska satsa på om jag ska köra på efter denna eller ej. Jag brukar svara att så länge jag tycker att det är KUL så fortsätter jag såklart! Jag gör inte detta för en ev karriär eller för att tråna efter kändisskap. Skulle möjligheter dyka upp så tar jag det då, just nu är det bara skoj och passion och jag trivs bra med Mattias, sättet vi jobbar på och nivån på musiken. Om Pitbull ringer mig så kommer jag inte tacka nej såklart 😉

Yeah!
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *