I min sminkväska!

God förmiddag!

För mig tar det 3 min att sminka mig på morgonen, använder väldigt lite smink till vardags och tänkte visa er mina favoritet och bara MÅSTE HA 🙂

Jag börjar alltid med att tvätta ansiktet noga, ansiktstvätt, ansiktsvatten, ögonkräm och dagkräm…. tvätt är a och o!

Sen tar jag två sprut med en primer, jag använder Victoria secrets- Make it last primer
Sen tar jag Make up stores cooling eye stick runt ögonen som ska motverka svarta ringar och trötta ögon.

Jag använder inte foundation utan tar lite BB eyecream, som en conseler runt ögonen samt på andra röda områden.
För att få färg använder jag Make up stores mineralpuder, gobi! Den har jag haft i säkert 7 år 🙂 Rouge är fint och gör massor, även där använder jag Make up store och just nu en färg som heter lush. Den är lite aprikos aktig. Brukar ha en mera rosa på vintern när man är blek och aprikos när man är lite solbränd.

Lite kajal längst fransraden uppe och sen mascara…. loreals volume million lashes, den bästa enligt mig 🙂

Klar 🙂

I kväll ska jag på ett väldigt litet event, endast 10 inbjudna… Vi ska till en skönhetssalong och få höra allt om fillers, botox, hudföryngring och ansiktsbehandlingar. Vi kommer även få en personlig analys 🙂

Jag är inte främmande för att göra saker, har provat lite saker redan, vissa passar inte alls mig och vissa trivs jag med så ska bli kul och se om vi får några bra erbjudanden… då kanske jag kör igen 🙂

Nu ska jag till studion, later…

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *