Varma vårförmiddagar!

Wow, vilken morgon 🙂 har 15 grader på balkongen så tillbringat hela morgonen här. Druckit latte och ätit frukost ute 🙂 Denna morgon blev det bananpannkakor med keso,kesella och färska jordgubbar i en röra!

Tom Sune suktar efter solen, mitt lilla hjärta <3

Ska snart ta tag i alla måsten, måste fixa lite papper med mitt för företag samt få iväg en faktura!

Vid 15 sticker jag in till studion, lite träning innan jag kör klass i kväll 🙂

I morgon träning 11-13 med Sara och Jenny, sen ska jag tatuera mina ögonbryn igen (justera lite) innan jag ska hoppa in och ta en extra klass för att sen sticka på ett event med Yaz 🙂 Mer om de i morgon! Liiiite stress i morgon måste jag säga :/

Önskar er en fin dag,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *