Minnen från DUBAI

Shit vad jag vaknat på fel sida idag!

Bestämde mig för att blicka tillbaka till något asroligt som får mig på bättre humör. Tänkte på en specifik grej, på att jag faktist varit ute i ett öken med flip-flops och klänning! Ja i + 55 grader-om-inte-mer och ridit kamel på bar stjärt (klänningen hängde inte med i svängarna), gått i stekande sand i tofflor ap-bakis och illamående, haha, shit va kul det va. Efteråt iallafall…

AS GARV på dig Marie, din blick när kamelen helt plötsligt ska ställa sig upp och min klänning åker upp och en arab ska trycka upp mig på kameljäveln bakifrån!!!!

Vårt safari sällskap den dagen hade aldrig haft så roligt än att kolla på oss 2!

Mariiieeee! I love this moment of Dubai 🙂

Yaz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *