Vår fin :)

Idag har jag latat mig lite extra, inget gick som planerat så det var lika bra att ge upp och njuta av nuet istället.

Tog fram salt & olje scrub ikväll som jag köpte i Budapest, vet ej om detta märke finns här men den är så sjukt bra! Hejdå apelsinhud och hej baby len rumpa 🙂 Nu åker vinters torra hudlager väck! Tänkte även sitta med fotfixet från Baby Foot men det står 2h! Jag kan inte sitta stilla i två timmar!?!?

Sen blir det ännu mera vår på mig, lacka om med pastellfärger. Vet ej vilken av dessa ännu. Jag har typ aldrig omålade naglar och mina fötter ska alltid vara perfekta för man vet ju aldrig om man ska ta av sig och då vill jag ju inte ha fula fötter. Så fräscht när allt är fixat på en själv. Bättre självkänsla eller hur!?

Oh så skönt att dra på sig solbrillorna. Undra om jag ska gå loss på lite rosévin i veckan. Om vädret håller…hoppas kan man alltid!

Nu blir det film, trevlig kväll!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *